TYÖ KUORONJOHTAJANA / conducting appointments

TAITEELLINEN JOHTAJA / artistic director

vokaaliyhtye uoma

Kuva: Ester Pentti

Renessanssimusiikkiin erikoistuneessa Vokaaliyhtye Uomassa laulaa kolmetoista koke­nutta kuo­ro­harras­tajaa, joukossa myös muutama musii­kin ammattilainen. 4-6-ää­ni­nen musiikki soveltuu Uomalle parhaiten, ja tilanteen niin vaa­ti­es­sa kokoon­panoa voidaan laaj­entaakin.

Uoma on taitava ja kaunissointinen kokoonpano, joka on jo saanut monta ihailijaa. Muutamassa vuodessa olemme ehtineet paneutua monenlaiseen musiikkiin ars novasta varhaisbarokkiin ja kolmiäänisistä moteteista monikuoroteoksiin.


naiskuoro ilona

Vuonna 2009 perustettu Ilona on Keravalla toimiva 30-henkinen naiskuoro. Sen laulajilla on takanaan vuosia erilaisten musiikkiharrastusten parissa, ja viidentoista toimintavuotensa aikana kuoro onkin osoittanut valmiutensa monenlaisiin projekteihin.

Ilonan ohjelmisto koostuu pääosin suomalaisesta musiikista a cappella. Ennakkoluuloton ja iloinen kuoro on myös tehnyt musiikkiteatteria lapsille, kantaesittänyt kotimaista nykymusiikkia (mm. sävellykseni Saunassa, Meno ja Jouluoratorio) sekä konsertoinut keravalaisten orkesterimuusikoiden kanssa.

VARAJOHTAJA / assistant conductor

akateeminen laulu

Olen toiminut Dominik Vogtin johtaman Akateemisen Laulun varajohtajana vuodesta 2017. AL on taitava ja aikaansaava kuoro, jonka kanssa on ilo työskennellä.

kampin laulu

Toimin Kampin Laulun vierailevana johtajana syksyllä 2023. Olen ollut Kampin Laulun varajohtaja ainakin vuodesta 2013. Kuoroa johtaa Saara Aittakumpu. Kampin Laulun hieno sointi sekä valmiudet sävykkääseen ilmaisuun ja vaikeidenkin teosten selvittämiseen tekevät kuoron harjoittamisesta aina hauskaa ja innostavaa.

MUUT

Olen pitänyt sijaisena tai vierailevana johtajana harjoituksia mm. seuraaville kuoroille:
- Kamarikuoro Värinä
- Ahjo Ensemble
- Turun konservatorion kamarikuoro
- Akademiska Sångföreningen
- Helsingin filharmoninen kuoro
- Suomen Laulu
- Juvenalia-kuoro

AIEMMAT TYÖT / previous appointments

- Eteläsuomalaisen Osakunnan Laulajat, taiteellinen johtaja 2002-2019
- Sekakuoro Kulkuset, taiteellinen johtaja 2000-2006